Parteneri


Cum putem colabora? Dar inainte de toate, sa vorbim putin despre noi. 

Behrens Romania este distribuitor exclusiv in Romania a produselor Behrens England 1834® - primul producator de textile din Manchester - Marea Britanie, avand peste 180 de ani de experienta in domeniul textilelor si o reputatie pentru excelenta cladita pe traditia produselor de calitate, a serviciilor ireprosabile si o credinta de neclintit pentru autenticitate.

Acum, acest concept a fost adus si in Romania astfel incat fiecare dintre noi sa se poata bucura de textile de calitate. In oferta Behrens Romania se gasesc lenjerii de pat de lux, prosoape de inalta calitate, moi si care ofera o senzatie placuta la atingere, perne, piese decorative, cearceaf si protectie pentru perna si saltea.

Behrens Romania este mereu in cautare de parteneri care isi doresc satisfactia clientilor, oferindu-le produse de inalta calitate.

Daca si dumneavoastra va doriti acest lucru, primul pas este completarea formularului  de mai jos.

Behrens Romania are cateva divizii pe care le ofera viitorilor parteneri divizii printre care:  Healthcare, Home Textiles, Corporate & Workwear, Sports & Casual Wear, Fabrics .
 

Devino partener Behrens Romania!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!